STR8OUT – S03E14 27.05.2015

STR8OUT – S03E14 by Radio Mof on Mixcloud

Каде се поврзуваат ЛГБТИ активизмот и поширокиот граѓански отпор? Кои се приоритетните политички барања на ЛГБТИ заедницата во РМ? Со Ана Мишковска Кајевска разговараме во оваа STR8OUT епизода на Радио МОФ #str8out #radiomof