STR8OUT – S03E11 Со Марина Трајкова од ЛГБТИ Центар за поддршка

STR8OUT – S03E11 by Radio Mof on Mixcloud

Зошто прашањето на родовата рамноправност е и прашање на еманципација на мажите? Која е потребата од едукација за феминизмот и за правата на жената? Со Марина Трајкова од ЛГБТИ Центар за поддршка LGBTI Support Center сега на http://www.radiomof.mk/ ‪#‎STR8OUT‬ ‪#‎RadioMOF‬