Розева е младоста во кралството Македонија 04

Добар ден драги гледачи и слушатели, јас сум вашиот презентер Анон Имен, и сакам да кажам се случи нешто интересно во нашиот главен град Скопје, се изградија три нови споменици, да три нови споменици на Султан Сулејман. Статуата на султанот е висока 5 метри, да добро ме слушнавте 5 метри, и е направена од бронза, а се очекува сите статуи близу неа брзо да позеленат од завит за Беличенствениот султан која е најгледаната серија на македонските канали.

Другата статуа е составена од повеќе помали сатуи во шива величина на цел состав од Долина на Волците сите со пушки, пиштоли, и секое друго огнено и ладно оружје кое е претставено во серијата, па наместо дасе прави секое посебно, македонските власти одлучија едноставно да се земат вистински оружја и да се стават во рацете на статуите, па се надеваме дека нема да бидат одземени од секојднавните паради кои се случуваат во Скопје од тие кои имаат проблеми и имаат доволно официален и неофициален имот, и да бидат во опасност тие што не парадираат односно што седат, и според некое чудо немаат никаков проблем и имаат многу официален и неофициален имот.

А последната статуа која беше поставена благодарение на несогласноста на соседните држави требаше да се смени името во „Северно славо македонски потрчко на славо македоснко магаре“ и благодарение што плакатата требаше да се преименува неколку пати статуата остана покриена. Количината на потрочена бронза за сите статуи затвори неколку метало преработувачки фабрики и уништи кој знае колку семејства но сега секој може да дојде во Кралството Македонија, да стави еден од паровите наочари кои се даваат на граничните премини а тие изгледаат на следен начин: Розови рамки, сиви стакла со посебен филтер. Кои каде и да е ќе почнат да доаѓаат и по пошта затоа бидете спремни, и да рече „Бо супер земја живеам“.

Секој турист наместо да го гледа тоа што е гледа народ, земја, које е многу среќна, забавна ама гарант и си мисли дека има добри ахитекти чии докторат гласи „Средновековие и средновековна ахитектура“.

Толку од овие вести, Јас бев вашиот презентер Анон Имен.