Reggaeneracija S03E63 06.11.2015

„Регенерација“ го вози своето 63. издание. Во оваа епизода ви го претставуваме правецот наречен степерс или степа или рутс степа или диџитал или диџитал даб. Иако го има на реге-сцената 40-тина години, овој правец последниве години зазема сè поголем налет! Од Британија и Франција до Германија и Русија, врзани со јамајканскиот шмек, уживајте во дигиталниот звук на регето.

Reggaeneracija S03E63 by Radio Mof Music on Mixcloud