#Протестирам пред Пазарниот инспекторат, па кај зградата на Груевски

Протестната поворка на движењето #Протестирам денеска се движи од СЈО кон Државниот пазарен инспекторат, по што демонстрантите се упатуваат кон улицата која води кон МВР и зградата во која живее поранешниот премиер Никола Груевски.

Следете го видеостримот во живо на нашата страница на Фејсбук.

q-7

q-8


q-9

q-10