The Prodigy го најави новиот сингл „Nasty Nasty“

Групата „The Prodigy“ го најави својот нов сингл „Nasty Nasty“ за во јануари, што всушност претставува првата нова песна откако го објавија нивниот албум „Invaders Must Die“ од 2009 година.

Бендот вчера на својот Инстаграм профил објави шест различни верзии од изгледот за новиот сингл.

Според неодамнешно интервју на групата за „Q interview“, тие го најавија новиот албум за во февруари.