Претплати се на неделниот билтен на Радио МОФ

Доколку сакате да добивате вести на неделно ниво, претплатете се на нашиот нов неделен билтен со внесување на вашата мејл адреса. Мејлот се користи исклучиво за испраќање на неделниот билтен и никако во други цели.

П.С. Не спамираме😉

Добивај вести од Радио МОФ секоја недела