ПОЛАРИС С02Е17 – ЕМИСИЈА ПОСВЕТЕНА НА НАУЧНАТА ФАНТАСТИКА, ФАНТАЗИЈАТА И ХОРОРОТ

Ново издание на Поларис после малата пауза. Овојпат во центарот на вниманието е биде The Expanse, која во својата прва сезона веќе предизвика голем интерес кај публиката и ја поправи репутацијата на Sy Fy каналот после неколку години на понуда на серии и филмови со сиромашна содржина.