[Подкаст] „Јас сум Цако“ – разговор за бебето Ангел и предизвиците на Космонаутко

Цако својата емисија ја посвети на бебето Ангел, но разговараше и со Денис Јанкуловски – Космонаутко за неговата улога во пандемијата.

Клик на линкот и уживајте.