[Подкаст] Јас сум Цако – Епизода 1

Следете ја првата епизода од новата, шеста сезона „Јас сум Цако“. Александар Матовски Цако во неа разговара со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски, активистот Денис Јанкуловски и  дефектологот Тања Танкова.

Во оваа емисија Цако зборува за песната „Растеме заедно“ посветена на децата со аутизам, но и за лицата со нетипичен развој, потоа теми за образование, култура, спорт, лична надоградба и медотологија и начини за пишување на магистарски труд.