Новогодишен концерт на студентите на УГД

Новогодишен концерт на студентите на УГД

Вечерва (25 декември) почеток во 19:00 часот, во Мултимедијалниот центар на УГД Штип ќе се одржи традиционалниот Новогодишен концерт на студентите и професорите од Факултетот за музичка уметност.

Годинава, со познати дела на Моцарт, Шопен, Гершвин, Брамс и други светски композитори ќе се претстават студентите и професорите од Вокално-инструменталниот оддел. Влезот на концертот е слободен.

Погледнете ја програмата:

Новогодишен концерт на студентите на УГД