Ноќна прошетка во Марсеј со Google Maps

„Ноќна прошетка во Марсеј“е можеби еден од најдобрите начини на употреба на Google Maps за да се долови еден град и да им се претстави на оние кои никогаш не го посетиле.

anigif_enhanced-29687-1396788278-9

Станува збор за вистинска ноќна тура во која гласот на водичот ве носи низ Марсеј, а покрај одличниот звук, во турата се поместени бројни детали…

anigif_enhanced-26474-1396788383-5

…како ова ембедирано видео што покажува како се создава уличната уметност во францускиот град…

anigif_enhanced-26541-1396788467-1

…сликите на излозите…

anigif_enhanced-29837-1396788516-2

…или прекрасните панорами.

anigif_enhanced-16691-1396788571-6

Преку овој ЛИНК, веднаш заминувате на ноќна прошетка во Марсеј со Google Maps.

Извор: Buzzfeed