Незадолжителна лектира С03Е06

Овојпат во студио е Тамара која за вас подготви кратко интервју со еден од организаторите на ПИН конференцијата, а воедно зборуваме за проблемите на средношколците и уште многу други нешта.

Nezadolzitelna Lektira S03E06 by Radio Mof on Mixcloud