Незадолжителна лектира С02Е17 09.02.2015

Nezadolzitelna Lektira S02E16 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода уште еден нов водител, или поточно нова водителка Ивана која е во студио заедно со Матеј. Тамара е овојпат оправдано отсутна. Имаме гости со кои разговараме за бојкотот во средните училишта, ве информираме за сите актуелни случувања во градот и слушаме музика на САФ во чест на најава за нивниот концерт на 24 Април.