Незадолжителна лектира С02Е08 – Штрајкот во средните школи

Nezadolzitelna Lektira S02E08 by Radio Mof on Mixcloud

Во оваа епизода на Незадолжителна лектира, темата на разговор е протестот на професорите во средните школи. Интервју со професорот Ружди Ибраими од средното училиште „Зеф Љуш Марку“ и професорот Душко Стојановски од гимназијата „Орце Николов”.