„Луѓе како нас“ – видео фестивал за планинското трчање, во кино Фросина

Второто издание на видео фестивалот за планинското трчање „Луѓе како нас – 2015“, ќе се одржи во киното Фосина во МКЦ, на 22 април.

Со почеток во 18 часот, посетитетите ќе можат да гледаат видеа посветени на овој спорт, како и да учествуваат во тематската дискусија„Каде се движи планинското трчање“.

“Луѓе како нас” 2015 трејлер /// People like us 2015 trailer from Eho mountain film days on Vimeo.

Организатори на настанот се „ЕХО – Фестивал на планински филм“, ТРЕКС и ПСД Макпетрол.

Влезот е слободен, а програмата погледнете ја подолу: