Летна школа во Велика Британија со „Едуцира.ме“ и МОФ

Летна школа во Велика Британија со Едуцира.ме и МОФЗа сите оние кои сакаат ова лето да го посветат на своето образование и кариера, Едуцира.ме и Младински образовен форум за ова лето ви нудат да одберете комбинација од врвно образование и уникатна можност да се запознаете со британската култура, како и да учите заедно со млади со интереси слични на вашите од голем број земји од светот.

Едно од нештата кои можете да направите за време на вашиот летниот одмор е да посетите една од летните школи кои ја нудат London School of Business and  Finance и London College of Contemporary Arts и ова лето да се фокусирате на изучување на област од ваш интерес. Одберете курс тесно поврзан со она што веќе го студирате или пак планирате да го студирате, а во случај сеуште да не сте одбралепрофесионална патека за вашата иднина ова е одлична можност да одлучите што ви се допаѓа.

Одберете помеѓу курсевите кои ги нудат две од најпрестижните специјализирани образовни институции во Лондон, со времетраење од една недела до еден месец, и бидете обучувани од страна на искусни експерти во различни области. Можете да изберете еден од подолу наведените курсеви, како и комбинација која вам најмногу ви одговара.

Можете да одберете помеѓу:

London School of Business and Finance

July 08 – Marketing Strategy

July 15 – New Media & Communication

July 22 – Leadership & Organization

July 29 – Global Business Environment

London College of Contemporary Arts

July 08, August 05 – British Fashion & Culture

July 15, August 12 – Design & Architecture in London

July 22, August 19 – Street of Photography

July 29, August 26 – Event Planning & Entrepreneurship Skills

International Business Law

1st- 5th July 2013 – Global Financial Law

24th – 28th June 2013 – Corporate Governance

Доколку сепак сакате совет или повеќе информации пред да го изберете вашиот курс, не двоумете се да не контактирате на brankica_georgievska@mof.org.mk или на 075 441 715.