Конкурс за помлади експерти што ќе работат на европски проект за државна реорганизација

Проектот на Европската Унија „Поддршка на државната реорганизација“ има потреба од помлади експерти за прибирање на податоци, верификација и процесирање за функционална анализа на институциите на државната администрација (до 20 лица).

Сите заинтересирани треба да го испратат своето ЦВ на англиски до 30 декември 2019 година на следниот е-мејл:StateReorgNM@cpmconsulting.eu .

Повеќе детали ТУКА.