Јас не го разбирам светот вака! – Гоце

До редакцијата на Радио МОФ пристигнаа видео и слики од група на студенти кои во знак на протест поради неодамнешниот пожар во Студентскиот дом „Гоце Делчев“ поставија неколку пораки во домот. Во описот на видеото е напишано:

Ова видео го изработи група на независни, загрижени студенти кои во знак на револт за лошите услови во неодамна опожарениот Студентски дом „Гоце Делчев“, поставија сатирични пораки со цел да ја испровоцираат студентската апатична маса.IMG_0603 IMG_0600 IMG_0374 IMG_0370 DSC08294
DSC08289
DSC08288 DSC08286 DSC08285 DSC08277 DSC08273