Излегува долгоочекуваниот албум на Arcade Fire

Излегува долго очекуваниот албум на Arcade FireУтре (29 октомври) излегува новиот албум на канадскиот бенд Arcade Fire. Последниот нивен албум The Suburbs беше објавен во 2010 година, но членовите на бендот имаа многу работа на повеќе надворешни проекти и соло настапи.

Arcade Fire го најавија новиот албум, но и датумот на неговото објавување уште во јули. Сепак, не се открива што може слушателите да очекуваат од ова издание, со оглед на фактот што во проектот е вклучен поранешниот пејач на LCD Soundsystem, James Murphy.

;