ITN PODKAST S02E09- ПОДКАСТ ЗА ИНФОРМАТИКА, ТЕХНОЛОГИЈА И НАУКА

Трендови и навики од запад кои полека доаѓаат кај нас како и што беше најактуелно минатата недела. Зошто нема delivery на бурек? Како одлучуваме од кое место ќе нарачаме пица? Слушнете една супер интересна дискусија на токму оваа тема.

ITN Podcast S02E09 by Radio Mof on Mixcloud