[Инфографик] Навики на најбогатите луѓе

Има речиси 32 милиони милионери и над 1.400 милијардери во светот, а многумина од нив имаат уште нешто заедничко, освен дебелите банкарски конта. Во овој инфографик, изработен од компанијата за маркетинг на социјалните медиуми NowSourcing, претставени се некои заеднички навики кои ги практикуваат богатите луѓе. Кликнете на сликата за поголема верзија.

[Инфографик] Навики на најбогатите луѓе