[Инфографик] Како да се облечете за интервју за работа

Велат дека првиот впечаток кај работодавците е најважен за одлуката дали ќе ја добиете работата за која аплицирате. Како да се облечете за интервју за работа? Овој инфографик ви помага да се одлучите за изборот со кој ќе остави најдобар впечаток на потенцијалниот шеф.