Guerrilla Radio S01E01 05.10.2015

Премиерно издание на Герила Радио на Радио МОФ, со нашиот герила водител Гиле кој во првата епизода ја претставува Британија, а човекот во фокус во првото издание е Iggy Pop.

Guerilla Radio S01E01 by Radio Mof Music on Mixcloud