Гласање: Пристигнатите разгледници на конкурсот #ДрaгГрадоначалнику

Радио МОФ го отвора гласањето за најдобра разгледница на конкурсот #ДрaгГрадоначалнику со кој граѓаните директно посочуваат на општинските проблеми. Од пристигнатите материјали, креиравме осум разгледници кои ги исполнуваа пропозиите на конкурсот.

Гласањето се отвора денеска, и ќе трае до 30 јуни, напладне. Најдобрите разгледници ќе ги бираат нашите читатели преку лајкови на Фејсбук, заедно  со жирито од Радио МОФ. Фејбук гласањето се одвива на овој ЛИНК.

Пристигнатите разгледници на конкурсот видете ги подолу:

1. Разгледница на Стефан Митиќ

2. Разгледница на Сашо Цветановски

3. Разгледница на Павле Андоновски

4. Разгледница на Јане Стојаноски

5. Разгледница на Дејана Петрушевска

6. Разгледница на Стевче Дечев

7. Разгледница на Тијана Аврамоска

8. Разгледница на Владимир Трајановски

Најдобрите три разгледници како награди ќе добијат Action camera, JBL speaker и Power bank.