[Галерија] Животните во Националниот парк Маврово

Фотографи од дивите животни во Националниот парк Маврово вчера беа поставени на ФБ страницата на паркот. Снимени преку поставување “фото замки“, со помош на Македонското Еколошко Друштво – МЕД, фотографиите сведочат за разновиднидноста за животинскиот свет на Маврово.