[Галерија] Зарем се уште не се омажи?!

Зарем се уште не се омажи? Поради ова прашање една жена помина 14 години со семејство од кукли, а со цел да ја докаже својата поента.

[Галерија] Зарем се уште не се омажи?!

На уметничката директорка Сузан Хејнц (Suzanne Heintz) и здодеало од ова прашање и одлучила да стори нешто во врска со тоа. Во текот на изминатите 14 години и 10.000 милји во патување, таа го носела своето лажно семејство низ цел свет каде прави бројни „семејни“ фотографии.

Резултатот е комичен, а целта се чини постигната. Погледнете ги фотографиите и видеото во продолжение:

Life Once Removed - 02

Life Once Removed - 03

Life Once Removed - 04

Life Once Removed - 05

Life Once Removed - 06

Life Once Removed - 07

Life Once Removed - 08

Life Once Removed - 09

Life Once Removed - 10

Life Once Removed - 11

Life Once Removed - 12

Life Once Removed - 13

Life Once Removed - 14

Life Once Removed - 15

Life Once Removed - 16

Life Once Removed - 17

Повеќе за работата на Сузан може да прочитате на следниот ЛИНК.

Извор: Тwentytwowords