[Галерија] Започна кампањата „Излези за ГТЦ“

Со музички настан и граѓански собир на платото пред Градскиот трговски центар, вчера беше означен почетокот на граѓанската кампања „Излези за ГТЦ“. До 26 април ќе се организираат низа настани, наменети да се поттикнат жителите на општина Центар  да излезат и да гласаат на референдумското изјаснување за зачувување на автентичниот лик на ГТЦ. Погледнете ја атмосферата на вчерашниот собир, низ фотографиите на Ванчо Џамбаски.