[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

Шпанскиот уличен уметник Pablo S. Herrero изработува специфични мурали, инспирирани од дрвјата, во градските средини. Речиси сите негови дела се направени во соработка со уште двајца артисти, David de la Mano и E1000. Неодамна, Herrero учествуваше на Memorie Urbane Street Art Festival во Гаета, Италија, каде го претстави делото од првата фотографија во оваа галерија:  

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

[Галерија] Улична уметност инспирирана од дрвјата

Извор