[Галерија] Светот од птичја перспектива

Тим од руски фотографи и експерти го обиколија светот со цел да направат неверојатни воздушни фотографии од најубавите места во светот. Тие ги направиле фотографиите додека биле во хеликоптер, авион, балони на погон или друг вид на летала. Фотографиите се достапни на нивната веб страница и тоа може да се проследат во 360 степени.

Во продолжение, погледнете дел од нивните фотографии: