[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

Волфрам Камфмајер е дизајнер од Штутгарт кој создава геометриски скулптури од хартија кои ги нарекува PaperWolf. Дизајните прикажуваат животни во форми на трофеи закачени на ѕид или се направени со детални инструкции за тоа како самите дса ги направите.

Скулптури на животни направени од хартија

[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

[Галерија] Скулптури на животни направени од хартија

Извор