[Галерија] „Разубавување“ и импровизaции со фризури за време на карантинот

Во време на карантин, граѓаните низ светот пробуваат разни начини за да го поминат времето. Читаат книги, гледаат филмови, неколку сезони од омилените серии, слушаат музика и се дружат по балконите и дворовите.

Предизвик е одржувањето на фризурите. Па така, карантинот дома се претвора и во импровизирање во личниот (DIY) „фризерски салон“, од кој произлегуваат нови стилови и „разубавувања“.

Во продолжение, погледнете ги фотографиите што ги собра тимот на Bored Panda: