[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

Пленумците од Студентски пленум денеска објавија креативни мемиња преку кои го поставуваат прашањето како со систем на заокружување преку државниот испит ќе се оценува знаењето во науката или креативноста во уметноста.

„Многу сакаме да знаеме како пет обични прашања на заокружување (нели, некои потешки, а некои полесни) ќе ги оценат овие дисциплини. Доколку некој знае, ве молиме пишете ни, ние не можевме да откриеме“, велат пленумци.

Во продолжение погледнете ја интересната галерија.

[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

[Галерија] Петте волшебни прашања на државниот испит

Сите фотографии се достапни на следниот линк.