[Галерија] Најдобрите портрети според Time

Во година кога се уште фотографиите имаат голема моќ да информираат, шокираат, а одвреме навреме и да израдуваат, портретите на весникот „Time“ ја покажуваат човечката страна на многу приказни и стории напишани годинава.

Радио МОФ издвојува дел од овие потрети кои оставија силен печат во светската јавност.

[Галерија] Најдобрите портрети според TimeKathryn Bigelow

[Галерија] Најдобрите портрети според TimeChristoph Waltz

[Галерија] Најдобрите портрети според Time

Sally Field

[Галерија] Најдобрите портрети според TimeElaine Harley, лево и Mignon R. Moore, десно

[Галерија] Најдобрите портрети според TimeJay Z.

[Галерија] Најдобрите портрети според TimeJennifer Lawrence

[Галерија] Најдобрите портрети според TimeMalala Yousafzai

[Галерија] Најдобрите портрети според Time

Daft Punk

[Галерија] Најдобрите портрети според TimeMichael Bloomberg

[Галерија] Најдобрите портрети според TimeCharles, Принцот од Велс 

Извор