[Галерија] Моќни реклами кои тераат на размислување

Оваа збирка од моќни и шокантни реклами создадени од страна на повеќе рекламни агенции треба да ја подигне свеста на луѓето за социјалните и еколошки теми и да доведе до промени во однесувањето. Некои од сликите во галеријата подолу се вознемирувачки.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

99

public-interest-public-awareness-ads-47

public-interest-public-awareness-ads-46

public-interest-public-awareness-ads-50-1

Извор: Lifebuzz