[Галерија] Крвави протести во Киев

Во најкрвавиот ден во скоро тримесечните антивладини протести во Киев во вторникот загинаа најмалку дваесетина демонстранти и полицајци. Во продолжение погледнете ја фото галеријата која ја објави Радио Слободна Европа.

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

[Галерија] Крвави протести во Киев

Извор: РСЕ