[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор

Колку години имавте кога првпат почнавте да работите со Photoshop? 14-годишното момчe со име Fiddle Oak (вистинското име му е Zev) од американската држава Масачусетс тоа го прави веќе 6 години – користејќи ги вештините во работата со оваа програма што ги стекнал, тој создава минијатурен свет со прекрасни, надреалистични сцени. Погледнете дел од неговите импресивни дела:

[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор

[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор

[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор

[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор

[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор

[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор

[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор

[Галерија] Концептуални фотографии на 14-годишен автор