[Галерија] Холандски уметник создава банана-уметност

Холандскиот уметник со богата имагинација, Stephan Brusche, одбрал несекојдневен медиум за својата уметност. Тој го користи навидум ограничениот простор на кората од бананите, за да создаде вистински ремек-дела.