[Галерија] Графити кои им даваат нов живот на старите ѕидови

Графити-уметникот Nikita Nomerz патува низ Русија и на старите објекти тој им дава живот со своите бои и цртањето човечки лица врз нив. Неговиот проект се нарекува „Тhe Living Wall“ (Живите ѕидови).

Погледне во галеријата погоре дел од неговите последни дела.

Извор: Gizmondo