[Галерија] Фино уредени бои

Фотографката Emily Blincoe создава серија наречена „Уредно организирани бои“ – секодневни предмети ускладени по боја. Фотографиите се подредени и во подгрупи: зеленчук, слатки, растенија… Авторката собра голем број следачи на Инстаграм, благодарејќи  на нејзиниот интересен пристап кон фотографијата во овој, но и во другите проекти.

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

[Галерија] Фино уредени бои

Извор