[Фото сторија] „Базенот“ во Струга

Затворениот базен во Струга е пред целосно распаѓање. Од сегашната состојба тешко е да се препознае дека некогаш тој претставувал еден од најубавите базени во Македонија и центар на водните спортови. Како изгледа денес градскиот базен може да погледнете на следните фотографии:

[Фото сторија] „Базенот“ во Струга

[Фото сторија] „Базенот“ во Струга

[Фото сторија] „Базенот“ во Струга

[Фото сторија] „Базенот“ во Струга

[Фото сторија] „Базенот“ во Струга

[Фото сторија] „Базенот“ во Струга

 

Александра Нестороска

Медиа арт клуб – Струга