[Фото] РетроМК: Бон за вечера месна во Студентски центар – Скопје

Блогот РетроМК објави фотографија на студентски бон кој во 80-тите се користел за исхрана во Студентски центар – Скопје. Бонот е за вечера со месо, а се признава само на „доносителот“. Погледнете:

Вечера бонИзвор: Блогираме.мк