[Фото] Купишта ѓубре под прозорците на студентскиот дом „Пелагонија“

Десетици кеси со губре стојат фрлени под женската зграда на студентскиот дом „Пелагонија“.

Фотографијата синоќа беше споделена на социјалните мрежи и наиде на бројни коментари од граѓаните кои ја критикуваат (не)културата на студентите.