[Фото] Како се прави бебе?

Фотографот од Квебек, Patrice Laroche дава духовит одговор на прашањето – како се прават бебиња?  Заедно со неговата бремена сопруга, тој го претстави деветмесечниот процес на бременоста на ефектен начин, во само неколку шеговити фотографии.

[Фото] Како се прави бебе?

[Фото] Како се прави бебе?

 

Извор