(Фото) Герила акција: Пароли со „Стоп за уставни измени“ закачени на надвозници

Aктивистите на движењето „Млади за Македонија” спроведоа герила-акција на влезовите на Скопје.

На неколку надвозници закачени се пароли „Стоп за уставни измени“ и „Никогаш Северна, секогаш Македонија“.

Од „Млади за Македонија” велат дека ова е почетокот на, како што тие го нарекуваат, црвено-жолтиот отпор.