Временски патници

Николај Митрески и Дарко Андреевски  секој петок од 17:00 до 19:00 часот,ќе ги рушат бариерите и ќе ве враќаат низ времето преку музиката, важните музички дати и настани, кои таа недела се случувале во минатото. Ќе ве освежуваат и полнат со најразлични информации од светот на музиката од најразлични правци, кои ги опфаќа сите потенцијални слушатели.

Затоа не го пропуштајте петок и оние два саати пред ручек, за да се опуштите и да слушнете квалитетна музика и пријатни гласови кои ве водат во историјата.

 

<iframe width=”100%” height=”60″ src=”https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fradiomofmusic%2Fvremenski-patnici-s06e02%2F&hide_cover=1&mini=1″ frameborder=”0″></iframe>

 

<iframe width=”100%” height=”60″ src=”https://www.mixcloud.com/widget/iframe/?feed=https%3A%2F%2Fwww.mixcloud.com%2Fradiomofmusic%2Fvremenski-patnici-ennio-morricone-part-2%2F&hide_cover=1&mini=1″ frameborder=”0″></iframe>