Dropcast S03E08 – Слушајте Техно и Хаус на Радио МОФ

Dropcast S03E08 by Radio Mof Music on Mixcloud

Drop Cast … секој четврток од 21 : 00 на Радио МОФ – Drop Cast е неделна емисија која обработува теми од електронската супкултура и промовира квалитетна техно и хаус музика. Миксови во живо, интервјуа, најави и дебати се дел од сoдржините во едночасовната емисија, зад која стојат момците кои веќе 2 години ги организираат Drop Series забавите.