Црвен Крст Ќоше С04Е03

Ново издание на Црвен Крст Ќоше во кое зборуваме со Александра и Билјана за партнерската соработка помеѓу Црвен Крст на град Скопје и компанијата Трансмет во насока на зајакнување на училишните служби/клубови за едукација и превенција.

Crven Krst Kjose – S04E03 by Radio Mof on Mixcloud