БАР КУЛТУРА, втор сингл од новиот албум на BERNAYS PROPAGANDA

Забранета планета, третиот албум на BERNAYS PROPAGANDA ќе се појави на 26 Февруари на винил и компакт диск,а во Март и на касета! На 15 Февруари бендот одлучи албумот да го даде на бесплатно симнување преку својот bandcamp профил.

Во меѓувреме симнете ја БАР КУЛТУРА.

 


Концертната промоција на ЗАБРАНЕТА ПЛАНЕТА е закажана на 1 Март во МКЦ-Скопје.
Карти во претпродажба од 1 Февруари во Југотон,МКЦ и Пола Југотон.