Автобусите на ЈСП од утре ќе сообраќаат без временско ограничување, по саботен возен ред

Јавниот превоз во Скопје од утре (27 мај) ќе функционира вообичаено, односно, без временско ограничување, соопштија од ЈСП Скопје.

Автобусите на ЈСП ќе сообраќаат по саботен возен ред, со исклучок на линиите 9,19, 20 и 23 кои ќе возат по редуциран делничен возен ред, додаваат од ЈСП.

Целиот возен ред е достапен за преглед на веб-страницата на ЈСП Скопје.

📢АВТОБУСИТЕ ОД УТРЕ ЌЕ СООБРАЌААТ БЕЗ ВРЕМЕНСКО ОГРАНИЧУВАЊЕ, ПО САБОТЕН ВОЗЕН РЕД🚌

❗Почитувани корисници на јавниот…

Posted by JSP Skopje (ЈСП Скопје) on Tuesday, May 26, 2020